XS_​AD_​OPTIMISATION_​NO_​WEIGHT_​SORT

Tekla Structures

XS_​AD_​OPTIMISATION_​NO_​WEIGHT_​SORT

Categorie

Analysis & Design

Wanneer de optimalisatiedoorsnedegroep wordt overgenomen uit de profielendatabase, wordt de groep standaard op basis van het doorsnedegewicht (doorsnedeoppervlakte) gesorteerd. Stel deze variabele in op TRUE om deze sortering uit te schakelen, waardoor de doorsnedevolgorde hetzelfde is als in de profielendatabase.

Als u de waarde FALSE gebruikt, wordt de groep gesorteerd op basis van het doorsnedegewicht. De standaardwaarde is FALSE.