Locatie van bepaalde verborgen bestanden en mappen

2019i

Locatie van bepaalde verborgen bestanden en mappen

Wanneer Tekla Structures in de map ..\Program Files wordt geïnstalleerd, bevinden enkele van de bestanden die nodig zijn om Tekla Structures uit te voeren zich in verborgen mappen en zijn daarom onzichtbaar. U kunt de verborgen bestanden en mappen zien als u ze in de Folder Options van Windows zichtbaar maakt.

Opmerking:

U kunt altijd de onderstaande instellingen controleren. Als u problemen met de instellingen ondervindt, vraagt u uw beheerder of lokale helpdesk om assistentie.

Bestanden gerelateerd aan de software

Software en bijvoorbeeld de volgende bestanden worden onder de map ..\Program Files\Tekla Structures\<version>\ geïnstalleerd.

• contentattributes_global.lst

• contentattributes_userdefined.lst

(in de Amerikaanse omgeving: contentattributes_customer.lst )

Bestanden gerelateerd aan omgevingen

Omgevingen en bijvoorbeeld de volgende bestanden worden onder de map ..\ProgramData\Trimble\Tekla Structures\<version>\environments\<environment>\ geïnstalleerd. De exacte bestandslocatie kan variëren, afhankelijk van de mapstructuur van uw omgevingsbestanden.

• analysis_design_config.inp

• contentattributes.lst

• dimension_marks.sym

• InquiryTool.config

• objects.inp

• objects.inp

• privileges.inp

• product_finishes.dat

• rebar_config.inp

• TeklaStructures.lin

• TilePatternCatalog.dtd

• TilePatternCatalog.xml

Bestanden gerelateerd aan gebruikersinstellingen

Gebruikersinstellingen en bijvoorbeeld de volgende bestanden worden onder de map ..\Users\<username>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<version>\ geïnstalleerd.

• user.ini

• options.bin

• bestand PropertyTemplates.xml met aangepaste opmaak van het eigenschappenvenster

• .xml -bestanden met aangepast lint en aangepaste tabbladen

• .xml -bestanden van de aangepaste contextuele werkbalk

• .json -bestanden met aangepaste werkbalk