Initialisatiebestanden (.ini-bestanden)

2019i

Initialisatiebestanden (.ini-bestanden)

De initialisatiebestanden worden gebruikt voor het definiëren van startparameters en standaardinstellingen van Tekla Structures. Ze bevatten variabelen die voor het configureren van Tekla Structures worden gebruikt voor verschillende standaarden en voor de stijl van werken voor u of uw bedrijf.

Tekla Structures maakt automatisch de benodigde initialisatiebestanden tijdens de installatie. Het aantal initialisatiebestanden dat er wordt gemaakt, is afhankelijk van hoeveel Tekla Structures -omgevingen u hebt geïnstalleerd.

Opmerking:

Als u in een .ini -bestand een knop voor een variabele definieert, gebruik u dubbele procenttekens %%xxx%% rondom de knop. Als u een knop in het dialoogvenster Geavanceerde opties definieert, gebruikt u enkelvoudige procenttekens %xxx% rondom de knop. Bijvoorbeeld %%BOLT_NUMBER%%*D%%HOLE.DIAMETER%% voor de variabele XS_​BOLT_​MARK_​STRING_​FOR_​SIZE.