Gegevensbestanden (.dat-bestanden)

Tekla Structures

Gegevensbestanden (.dat-bestanden)

Gegevensbestanden bevatten gegevens die bijvoorbeeld door bepaalde componenten of de Staafvormmanager worden gebruikt.

Attentie:

Deze bestanden zijn van invloed op de werking van componenten of de Staafvormmanager. Wijzig de hier weergegeven bestanden niet, tenzij u een beheerder bent.

Bestand

Beschrijving

joints.dat

Bevat gegevens die worden gebruikt in de componenten Leuning (1024) en Balusters (S76). Wordt gebruikt in de optie Baluster verbindingstype.

railings.dat

Bevat de gegevens die worden gebruikt in Leuning (1024). Wordt gebruikt in de optie Baluster verbindingstype.

steps.dat

Bevat de gegevens voor Trap (S82) en Trap (S71). Wordt gebruikt in de opties Tredeprofiel en Trede database.

std_flange_plates.dat

Bevat de gegevens voor Plaatkolom (S99). Wordt gebruikt in de opties:

• Flensplaat buiten

• Flensplaat binnen

• Bovenkant plaat profiel

std_stiffener_plates.dat

Bevat de gegevens die gebruikt worden in Plaatkolom (S99). Wordt gebruikt in het vak Horizontale verstijvingsprofielen.

marketsize.dat

Bevat beschikbare marktmaten voor bepaalde materiaalkwaliteit. Kan worden gebruikt met de functie fMarketSize() in de gebruikerscomponenteditor.

import_macro_data_types.dat

Bevat de gebruikersattributen die u kunt opnemen in een invoerbestand in attribuutimport.

RebarShapeManager.CustomProperties.dat

Bevat de gebruikerseigenschappen, templateattributen en gebruikersattributen die u in buigvormvoorwaarden in de Staafvormmanager kunt gebruiken.

Standaard gegevensbestanden worden uit de map system van de omgeving gelezen, maar door de gebruiker gedefinieerde gegevensbestanden worden in de map \attributes van het model opgeslagen.