Nieuwe structuur van bedrijfs- en projectmappen

Tekla Structures

Nieuwe structuur van bedrijfs- en projectmappen

U kunt nu door de gebruiker gedefinieerde submappen onder de bedrijfs- en projectmappen maken en eigenschappenbestanden in de submappen opslaan. Dit betekent dat u een meer georganiseerde mapstructuur in de project- en bedrijfsmappen kunt hebben. Tekla Structures kan indien nodig de bestanden met eigenschappenbestanden lezen en kopiëren. Eigenschappenbestanden worden bijvoorbeeld gekopieerd wanneer u een model gaat delen.

Eigenschappenbestanden kunnen niet vanuit de volgende vooraf gedefinieerde submappen onder de bedrijfs- en projectmappen worden gelezen:
  • ProjectOrganizerData

• ProjectOrganizerData\DefaultCategoryTrees

• ProjectOrganizerData\PropertyTemplates

• ProjectOrganizerData\ExcelTemplates

• AdditionalIPSets

• macros

• macros\drawings

• macros\modeling

• Drawing Details

• extensions

• extensions\drawings

• extensions\model

• CustomInquiry

• PropertyRepository\Templates

• symbols

• template

• template\mark

• template\settings

• template\tooltips

• profil

• profil\ShapeGeometries

• profil\Shapes

• Omgevingsmappen
Tekla Structures zoekt als volgt naar eigenschappenbestanden in de submappen van de bedrijfsmap of de projectmap:
  1. De zoekopdracht wordt gestart vanuit de hoofdmap ( XS_FIRM of XS_PROJECT ).

2. Als Tekla Structures het eerste eigenschappenbestand met een bijbehorend bestandsnaamsuffix en bestandsnaamprefix zoekt, wordt het eigenschappenbestand geselecteerd.

3. De zoekopdracht gaat door zodat elke submap van de hoofdmap in alfabetische volgorde wordt doorzocht.

4. Tekla Structures negeert elk attribuutbestand met hetzelfde bestandsnaamsuffix en bestandsnaamprefix als het eerder geselecteerde bestand en slaat elke bestandsnaam op in het foutenlogboek.