Een wapeningsstaafgroep splitsen

2019i

Een wapeningsstaafgroep splitsen

U kunt normale en taps toelopende wapeningsstaafgroepen in twee groepen splitsen.U kunt enkelvoudige wapeningsstaven ook in tweeën splitsen.

1. Klik op het tabblad Bewerken op Splitsen.
  2. Selecteer een wapeningsstaafgroep.
  3. Wijs twee punten aan om aan te geven waar de groep moet worden gesplitst.

Tekla Structures splitst de wapeningsstaafgroep.

Opmerking:

U kunt wapeningsstaafgroepen niet diagonaal splitsen.

Nadat er is gesplitst, behoudt elke nieuwe wapeningsstaafgroep de eigenschappen van de oorspronkelijke groep.Als de staven in de oorspronkelijke groep bijvoorbeeld haken aan beide uiteinden hadden, hebben de staven in de nieuwe groepen ook haken aan beide uiteinden.Wijzig indien nodig de eigenschappen van de nieuwe groepen.

Vóór het splitsen Na het splitsen