Twee wapeningsstaven of wapeningsstaafgroepen in één staaf of groep combineren

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2019i

Twee wapeningsstaven of wapeningsstaafgroepen in één staaf of groep combineren

Twee wapeningsstaven of wapeningsstaafgroepen in één staaf of groep combineren

U kunt twee enkelvoudige wapeningsstaven of wapeningsstaafgroepen in één staaf of groep combineren.Wapeningsstaven kunnen worden gecombineerd als de eindpunten zijn verbonden of de staven parallel en dichtbij elkaar liggen.In bepaalde gevallen is het echter mogelijk om staven of groepen, die niet verbonden of parallel zijn, te combineren.De gecombineerde wapening krijgt dezelfde eigenschappen als de eerste geselecteerde staaf.

Opmerking:

U kunt Overgang N -wapeningsstaafgroepen niet combineren.

1. Klik op het tabblad Bewerken op Combineren.
  2. Selecteer de eerste enkelvoudige staaf of staafgroep die moet worden gecombineerd.
  3. Selecteer de tweede enkelvoudige staaf of staafgroep die moet worden gecombineerd.

Tekla Structures combineert de wapeningsstaafgroepen of staven naar één.