Merk- en componentobjecten tijdelijk weergeven

2019i

Merk- en componentobjecten tijdelijk weergeven

U kunt de inhoud van een merk of een component tijdelijk weergeven, zelfs als enkele merk- of componentobjecten niet in een modelvenster zichtbaar zijn.

Taak Actie
De inhoud van een merk weergeven
  1. Klik met de rechtermuisknop op een merk of een onderdeel in het merk.
  2. Selecteer Merk > Toon merk .

Selecteer Toon merk voor een betonnen onderdeel.

Tekla Structures geeft een oranje vak rondom het merk weer en geeft alle onderdelen weer (bouten, lassen en andere details (geen uitsnijdingen of fittingen)) die bij het merk horen, zelfs als u ze in de weergave-instellingen als verborgen had gedefinieerd.

Voor betonnen onderdelen geeft Tekla Structures wapening en oppervlakte (geen oppervlakken) weer, zelfs als u ze in de weergave-instellingen als verborgen had gedefinieerd.

De inhoud van een component weergeven
  1. Klik op het tabblad Venster op Renderen > Componentinhoud weergeven .
  2. Selecteer een component.

Tekla Structures geeft alle bouten, lassen en andere details weer die bij de component horen, zelfs als u in de weergave-instellingen als verborgen had gedefinieerd.

De weergave-instellingen opnieuw toepassen en merk- of componentobjecten opnieuw verborgen maken

Klik op het tabblad Venster op.