De zichtbaarheid en het uiterlijk van lassen instellen

Tekla Structures

De zichtbaarheid en het uiterlijk van lassen instellen

Wijzig de weergave-instellingen om te definiëren hoe lassen in het model worden weergegeven.

1. Dubbelklik op het venster om het dialoogvenster Venstereigenschappen te openen.
  2. Klik op Weergave... om het dialoogvenster Weergave te openen.
  3. Zorg ervoor dat het selectievakje Lassen is ingeschakeld.
  4. Selecteer een weergaveoptie voor lassen:
    • Snel

Gebruik deze optie om alleen de lassymbolen weer te geven.

• Exact

Gebruik deze optie om lassen als solids met lassymbolen weer te geven en laslabels weer te geven als u lassen selecteert.

• Exact - geen laslabel

Gebruik deze optie om lassen als solids zonder lassymbolen weer te geven. De laslabels worden niet weergegeven wanneer u lassen selecteert.

5. Zorg ervoor dat het venster wordt geselecteerd.
  6. Klik op Wijzigen om de wijzigingen toe te passen.
    Opmerking:

Als de weergaveoptie Exact is en u het lasobject nog steeds niet in het model kunt zien, controleert u of de volgende eigenschappen voor de betreffende las zijn gedefinieerd:

• Grootte

• Type

• Hoek

• Lasopening