Het model opnieuw nummeren

2019i

Het model opnieuw nummeren

Gebruik de optie Hernummer alles als de nummering opnieuw moet worden gestart. Deze optie verwijdert de bestaande positienummers permanent en vervangt ze door nieuwe. Bestaande tekeningen wordt ook verwijderd.

1. Klik op het tabblad Tekeningen & Lijsten op Instellingen nummering > Instellingen nummering om het dialoogvenster Nummering instelling te openen.
  2. Schakel het selectievakje Hernummer alles in.
  3. Klik op Toepassen of OK.
  4. Klik op het tabblad Tekeningen & Lijsten op Start nummeren > Gewijzigde objecten nummeren .
  5. Als u wordt gevraagd om het hernummeren te bevestigen, klikt u op Ja.

Tekla Structures hernummert het hele model.