Vensters bijwerken en vernieuwen

2019i

Vensters bijwerken en vernieuwen

Gebruik de commando's Bijwerken venster en Regenereren om één enkel venster of alle vensters in één keer te vernieuwen.

• Bijwerken : Verwijdert tijdelijke afbeeldingen (zoals gemeten afstanden) maar genereert het venster niet opnieuw. Dat is sneller dan opnieuw tekenen.
  • Regenereren : Tekent het venster volledig opnieuw en geeft alle voorheen verborgen objecten weer.

U wilt

Actie

Het huidige venster bijwerken

Klik met de rechtermuisknop op het venster en selecteer Bijwerken venster.

Alle vensters bijwerken

Klik op het tabblad Venster op Regenereren > Bijwerken venster.

Het huidige venster opnieuw genereren

Klik met de rechtermuisknop op het venster en selecteer Regenereer venster.

Alle vensters opnieuw genereren

Klik op het tabblad Venster op.