Lassen nummeren

2019i

Lassen nummeren

Gebruik het commando Lassen nummeren om nummers aan lassen toe te wijzen. Lasnummers worden in tekeningen en lijsten weergegeven.

1. Klik op het tabblad Tekeningen & Lijsten op Start nummeren > Lassen nummeren om het dialoogvenster Lasnummering te openen.
  2. Wijzig indien nodig de nummeringsinstellingen voor lassen.

U kunt bijvoorbeeld definiëren of u nummers aan Alle lassen of Geselecteerde lassen wilt toewijzen.

3. Als u hebt geselecteerd om nummers aan bepaalde lassen toe te wijzen, selecteert u de lassen.
  4. Klik op Wijs nummer toe om het nummeren van lassen te starten.