Tips voor de nummering

2019i

Tips voor de nummering

• Het is een goed idee om een soort routine te hebben voor het nummeren. Begin een model bijvoorbeeld te nummeren aan het begin van uw werkdag of aan het einde van de dag.

• Om tijd te besparen, kunt de nummerreeksen in de standaardonderdeeleigenschappen voor elk type onderdeel opnemen voordat u met modelleren begint.

• Nummeren is niet een andere manier om onderdelen te classificeren. Gebruik de Organisator , gebruikersattributen of kleuren om te classificeren.

• Als u overlappende positienummers hebt, waarschuwt Tekla Structures u hiervoor.

U kunt details van de overlappende positienummers bekijken in het logboek met de nummeringhistorie. Als u het logbestand wilt weergeven, klikt u op Bestand > Logbestanden > Historie Nummeren .