Onderdelen nummeren

2019i

Onderdelen nummeren

Gebruik het commando Gewijzigde objecten nummeren om alle onderdelen te nummeren die sinds de laatste nummering zijn gemaakt of gewijzigd. Als dit de eerste keer is dat u de nummering voor dit model uitvoert, zijn alle onderdelen in het model nieuw en worden daarom genummerd.

U nummert onderdelen als volgt:

Klik op het tabblad Tekeningen & Lijsten op Start nummeren > Gewijzigde objecten nummeren .

Tekla Structures nummert de onderdelen volgens de nummeringsinstellingen.