Een merk exploderen

2019i

Een merk exploderen

Als u een submerk explodeert, verbreekt Tekla Structures de merkenhiërarchie per niveau, altijd beginnend bij het hoogste niveau. U moet het commando Exploderen meerdere keren gebruiken om een submerk weer in afzonderlijke onderdelen op te delen.

U kunt ook submerken exploderen in afzonderlijke onderdelen zonder de volledige merkenhiërarchie te verbreken.

1. Selecteer het merk of submerk dat u wilt exploderen.
  2. U kunt het volgende doen:
    • Als u het hele merk wilt exploderen, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Merk > Exploderen .

• Als u alleen het submerk wilt exploderen, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Merk > Submerk exploderen .