Bestaande nummers wissen

2019i

Bestaande nummers wissen

Gebruik het commando's Wissen om de huidige positienummers van onderdelen permanent te verwijderen. De volgende keer dat u de nummering uitvoert, wijst Tekla Structures nieuwe nummers aan deze onderdelen toe, ongeacht hun vorige nummers.

1. Selecteer de onderdelen waarvan u de nummers wilt wissen.
  2. Klik op het tabblad Tekeningen & Lijsten op Nummer toewijzen en selecteer een van de volgende commando's:
    • Onderdeel- en merknummers wissen
    • Onderdeelnummers wissen
    • Merknummers wissen
    • Wapeningsstaafnummers wissen

Tekla Structures verwijdert de positienummers van geselecteerde onderdelen.