De nummering controleren

2019i

De nummering controleren

U kunt de positienummers op veel plaatsen controleren:

• U kunt de positienummers aan de onderdeellabels toevoegen.

1. Zorg er in het model voor dat de selectieknop Vensters selecteren is ingeschakeld.
    2. Dubbelklik op de achtergrond om het dialoogvenster Venstereigenschappen te openen.
    3. Klik op Weergave... om het dialoogvenster Weergave te openen.
    4. Ga naar het tabblad Geavanceerd en voeg Posnummer aan het Onderdeellabel toe.
    5. Klik op Wijzigen.

De labels van onderdelen bevatten nu de positienummers.

• U kunt het onderdeelnummer controleren in de Documentmanager.

• Het tekeninglabel kan het positienummer en het aantal identieke onderdelen weergeven.

• U kunt de commando's Informatie gebruiken.

• U kunt lijsten maken die uw merk- en onderdeelnummers tonen.