De kleur van een objectgroep wijzigen

Tekla Structures

De kleur van een objectgroep wijzigen

U kunt de kleur van model objecten aanpassen door een specifieke kleur voor elke objectgroep te selecteren. U kunt een onbeperkt aantal kleuren gebruiken. Met deze optie hebt u meer mogelijkheden om de verschillende typen objecten in het model te visualiseren.

1. Klik op het tabblad Venster op Weergave om het dialoogvenster Objectweergave te openen.
  2. Selecteer een objectgroep in de lijst Objectgroep.
  3. Selecteer in de lijst Kleur een kleur.
  4. Selecteer in de lijst Doorzichtigheid de gewenste optie doorzichtigheid.
  5. Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.
  6. Klik op Wijzigen om de kleur van de objecten in het model te wijzigen.