De boutendatabase aanpassen

2019i

De boutendatabase aanpassen

De individuele boutsamenstellingselementen zoals bouten met een verschillende diameter en lengte, moeren en ringen worden in de boutendatabase weergegeven.Elke boutsamenstelling bestaat dan uit deze boutsamenstellingselementen.U kunt geen bout gebruiken die niet tot een boutsamenstelling behoort.De boutsamenstellingen worden in de boutsamenstellingendatabase weergegeven.

Tekla Structures slaat de informatie van de boutendatabase op in het bestand screwdb.db en de informatie van de boutsamenstellingendatabase in het bestand assdb.db.