Aan de slag met import- en exportindelingen

Tekla Structures

Aan de slag met import- en exportindelingen

Tekla Structures is zeer interoperabel. Als u modelgegevens met gebruikers van andere software of systemen moet uitwisselen, kunt u gegevens in veel standaard bestandsindelingen importeren en exporteren of zelfs een rechtstreekse koppeling met verschillende andere producten tot stand brengen.

• In de meeste gevallen is de voor de uitwisseling gebruikte indeling een indeling volgens algemene de industrienorm die door veel verschillende tools wordt ondersteund.
  • Indelingen kunnen voor importeren, exporteren of beide worden ondersteund. Raadpleeg Compatibele bestandsindelingen en software met Tekla Structures voor een lijst. Daar kunt u ook tabellen met ondersteunde software vinden waarin de opties worden weergegeven die u voor het delen van gegevens met veel algemeen gebruikte tools hebt.
  • Wanneer u gereed bent om de gegevens uit te wisselen raadpleegt u Vanuit Tekla Structures im- en exporteren.
  • U kunt nieuwe mogelijkheden zoals de nieuwe import- en exportindelingen of rechtstreekse koppelingen naar andere software vanaf Tekla Warehouse installeren.
  • Als uw organisatie een geschikte programmeur heeft, kunt u zelfs uw eigen aangepaste import- en exportindelingen of rechtstreekse koppelingen naar andere software en systemen toevoegen met Tekla Open API.