Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Referentiemodelinhoud opvragen

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

Referentiemodelinhoud opvragen

Referentiemodelinhoud opvragen

U kunt de inhoud van een referentiemodel opvragen. Dit is iets wat u mogelijk na het importeren van een referentiemodel in Tekla Structures wilt doen.

  1. Klik op het lint opObject.
  2. Klik in uw Tekla Structures -model op het referentiemodel dat u wilt bekijken.

    De inhoud van het referentiemodel wordt in het dialoogvenster Informatie object weergegeven.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen