Installatiemappen van Tekla Structures

2019i

Installatiemappen van Tekla Structures

Tekla Structures -software en omgevingen worden standaard in verschillende maplocaties geïnstalleerd. U kunt de software-installatiemap van Tekla Structures selecteren in de software-installatiewizard. De locatie van de omgevingsinstallatiemap hangt af van waar u de software hebt geïnstalleerd. U kunt de installatiemap voor de omgevingen niet in de installatiewizard voor de omgeving selecteren.

De-software en omgevingen worden standaard in de volgende mappen geïnstalleerd:

• De software wordt onder de map \Program Files\Tekla Structures\<version>\ geïnstalleerd.

• De omgevingen en de extensies worden onder de map \ProgramData\Trimble\Tekla Structures\<version> geïnstalleerd.

• De gebruikersinstellingen worden onder de map \Users\<username>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<version> geïnstalleerd.

Als u Tekla Structures -software onder C:\ installeert, worden de software en de omgevingen beide geïnstalleerd onder C:\Tekla Structures\<version>. De gebruikersinstellingen worden onder de map \Users\<username>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<version> geïnstalleerd.

Tekla Warehouse -inhoud wordt geïnstalleerd onder C:\ProgramData\Tekla\Tekla Warehouse.

Wanneer u een nieuwe Tekla Structures -versie installeert, moet u ervoor zorgen dat de installatiemap geen bestanden van andere Tekla Structures -versies bevat. Dit is om er zeker van te zijn dat u alle bestanden krijgt die in het installatiepallet zijn opgenomen.

Wanneer u een Service Pack installeert en u de gerelateerde Tekla Structures - versie of een vorig Service Pack al hebt geïnstalleerd, kunt u de installatiemap niet selecteren. De Service Pack wordt in dezelfde map geïnstalleerd als de bijbehorende Tekla Structures -versie of de Service Pack die u bijwerkt. De installatiemap bevat bestanden van de bijbehorende Tekla Structures -versie of de vorige Service Pack. Het installeren van de nieuwe Service Pack verwijdert automatisch de oude bestanden voordat de nieuwe bestanden worden gekopieerd. Als u uw eigen bestanden in de installatiemap hebt, blijven deze bestanden ongewijzigd in de map.

Als u de software en de omgevingen hebt geïnstalleerd, kunt u de installatiepaden in het Configuratiescherm van Windows controleren.

Opmerking:

Als u Tekla Structures in een map moet installeren die een mapnaam zonder een unicode heeft (bijvoorbeeld in het Chinees, Japans, Koreaans of Russisch), wijzigt u de taal in XS_STD_LOCALE en de Windows-systeeminstellingen in het Configuratiescherm van Windows naar diezelfde taal zodat Tekla Structures normaal kan werken.