GROUP_POS

2019i

GROUP_POS

Geeft het positienummer van een tapstoelopende wapeningsstaafgroep in een stavenset weer zoals gedefinieerd door XS_​​REBARSET_​​TAPERED_​​GROUP_​​POSITION_​​NUMBER_​​FORMAT_​​STRING.

Als XS_​​REBARSET_​​TAPERED_​​GROUP_​​POSITION_​​NUMBER_​​FORMAT_​​STRING niet is ingesteld, definieert XS_​REBAR_​POSITION_​NUMBER_​FORMAT_​STRING de indeling GROUP_POS.