De Tekening Editor in Tekla Structures

2019i

De Tekening Editor in Tekla Structures

Als u een tekening opent , activeert Tekla Structures de Tekening Editor. Het lint en de tabbladen van de Model Editor worden vervangen door die van de Tekening Editor. De modelvensters blijven op het scherm op de achtergrond. Wanneer u de tekening sluit , keert u automatisch terug naar de Model Editor.

Op de volgende afbeelding ziet u de locatie van de opties in een tekeningenaanzicht:

(1) Het menu Bestand bevat commando's die in de Tekening Editor kunnen worden gebruikt.

(2) Het lint en de tabbladen bevatten meestal commando's die alleen voor tekeningen beschikbaar zijn. Sommige commando's algemeen in de Model Editor.

(3) Snel starten voor het zoeken naar aan tekeningen gerelateerde commando's.

(4) Het zijvenster geeft u toegang tot macro's en andere applicaties die in tekeningen in de database Applicaties en componenten beschikbaar zijn. De 2D-bibliotheek voor tekeningen bevindt zich ook in het zijvenster.

(5) Met selectieknoppen kunt u het aantal selecteerbare objecten verlagen.

(6) Snapknoppen bepalen naar welke punten u kunt snappen en welke u kunt aanwijzen.