Afwerkingen in tekeningen maken

Tekla Structures

Afwerkingen in tekeningen maken

U kunt afwerkingen tussen twee lijnen maken met een afstand die u opgeeft. U kunt zowel rechte als ronde afwerkingen maken.

1. Selecteer twee elkaar snijdende lijnen.
  2. U kunt het volgende doen:
    • Als u een rechte afwerking op het tabblad Tekening wilt maken, klikt u opRechte afwerking maken.

Voer de gewenste afstand tussen de twee lijnen in (de lengte van de afwerklijn) in het weergegeven dialoogvenster.

• Als u een ronde afwerking op het tabblad Tekening wilt maken, klikt u opRonde afwerking maken.

Voer de gewenste radius in het weergegeven dialoogvenster in.

Voorbeeld

Voorbeeld van een rechte afwerking:

Voorbeeld van een ronde afwerking: