Voorbeeld: Boutweergaven

2019i

Voorbeeld: Boutweergaven

Er zijn verschillende weergaveopties beschikbaar om bouten in tekeningen weer te geven.

U kunt de opties in de lijst Solid/Symbool selecteren. Hier volgen enkele voorbeelden van verschillende selecties.

Er kan een verschil in boutweergave zijn, afhankelijk van of de bout een werkplaats- of montagebout is en ook welk soort symbool in het bestand xsteel.sym is gedefinieerd.

Instelling

Voorbeeld

solid

Werkelijk

Symbool

Symbool2

Symbool3

Voorbeeld van een werkplaatsbout:

DIN-symbool