Tekeninglassen definiëren

2019i

Tekeninglassen definiëren

U kunt automatische lasinstellingen definiëren die in een tekening moeten worden gebruikt voordat u een tekening maakt. U kunt de instellingen in een geopende tekening wijzigen nadat u de tekening hebt gemaakt.

Voordat u een onderdeeltekening of een merktekening maakt, kunt u de weergave-, zichtbaarheids- en uiterlijkeigenschappen voor de modellassen definiëren. Voor overzichttekeningen kunnen weergave-instellingen alleen op aanzicht- en objectniveau worden gedefinieerd, niet op tekeningniveau.