Het bewerken van rekenonderdelen opnieuw instellen

Tekla Structures

Het bewerken van rekenonderdelen opnieuw instellen

Als u de locatie van een rekenonderdeel met handles hebt gewijzigd, kunt u het geselecteerde rekenonderdeel resetten naar de standaardberekeningsinstellingen.

1. Klik op het tabblad Analysis & Design op Rekenmodellen.
  2. Selecteer in het dialoogvenster Rekenmodellen het rekenmodel waarin u de onderdelen wilt resetten.
  3. Selecteer de onderdelen die u wilt resetten.
  4. Klik op het tabblad Analysis & Design op Bewerking van geselecteerde onderdelen ongedaan maken.