Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Een knooppunt maken

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

Een knooppunt maken

Een knooppunt maken

U kunt knoppunten maken op rekenonderdelen. De rekenknooppunten die u handmatig toevoegt worden niet met het rekenonderdeel verplaatst als u het rekenonderdeel verplaatst.

  1. Klik op het tabblad Analysis & Design op Rekenmodellen.
  2. Selecteer in het dialoogvenster Rekenmodellen het rekenmodel waaraan u een knooppunt wilt toevoegen.
  3. Klik op het tabblad Analysis & Design op Punt.
  4. Kies de locatie waar u het knooppunt wilt toevoegen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen