Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Rekenmodellen maken

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

Rekenmodellen maken

Rekenmodellen maken

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe u rekenmodellen maakt in Tekla Structures.

Maak de rekenmodellen zodanig dat ze alleen de belangrijkste structurele onderdelen bevatten die u moet berekenen en ontwerpen. Laat de onderdelen weg die niet structureel van belang zijn.

Klik voor meer informatie op onderstaande links:

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen