XS_ZOOM_STEP_RATIO_IN_SCROLL_MODE

2019

XS_ZOOM_STEP_RATIO_IN_SCROLL_MODE

Categorie

Model venster

Stel de zoomverhouding in terwijl u het muiswiel verschuift en ingedrukt houdt. Voer een decimale waarde in. Verhoog de waarde om meer te zoomen met één muisklik. De standaardwaarde is 0.01.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.