Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_ZERO_POINT_SYMBOL_OLD_WAY

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_ZERO_POINT_SYMBOL_OLD_WAY

XS_ZERO_POINT_SYMBOL_OLD_WAY

Categorie

Maatvoering:

Stel deze variabele in op TRUE om liever RD-labels met een cirkel te gebruiken dan de tekst RD om het nulpunt in maatlijnen aan te duiden wanneer u maatlijntypen 'US-absoluut' gebruikt. Standaard bevatten RD-labels de tekst RD. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen