Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_WORKING_POINTS_VALID_ALSO_OUTSIDE_PART

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_WORKING_POINTS_VALID_ALSO_OUTSIDE_PART

XS_WORKING_POINTS_VALID_ALSO_OUTSIDE_PART

Categorie

Onderdeel maatvoering

Stel deze variabele in op TRUE om ook referentiemaatlijnen te tekenen voor punten buiten eindpunten van onderdelen. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen