Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_WELDING_TOUCH_TOLERANCE

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_WELDING_TOUCH_TOLERANCE

XS_WELDING_TOUCH_TOLERANCE

Categorie

Lassen

Hiermee definieert u de maximaal mogelijke ruimte tussen onderdelen die aan elkaar zijn gelast. De standaardwaarde is 30 mm.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen