XS_WELD_NUMBER_FORMAT

2019

XS_WELD_NUMBER_FORMAT

Categorie

Labels

Met deze variabele kunt u het formaat van het lasnummer definiëren.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Voorbeeld

In XS_WELD_NUMBER_FORMAT = W%3.3d :

• W is het prefix. Met de rest van de tekenreeks wordt het formaat van het nummer gedefinieerd.

• Met het eerste getal wordt de minimale veldbreedte gedefinieerd.

• Met het tweede getal wordt het minimumaantal getallen gedefinieerd dat moet worden weergegeven.

• % en d (geheel getal) geven de notatie aan.