XS_​VISUALIZE_​VIEW_​NEIGHBOUR_​PART_​EXTENSION

2019
Tekla Structures

XS_​VISUALIZE_​VIEW_​NEIGHBOUR_​PART_​EXTENSION

Categorie

Tekening venster

Stel deze variabele in op TRUE om vergrotingen van aansluitende onderdelen in tekeningaanzichten weer te geven. Als u deze variabele op FALSE instelt, worden de vergrotingen van aansluitende onderdelen niet weergegeven. De standaardwaarde is TRUE.

Wanneer u een venster selecteert, wordt de aanzichtvergroting voor aansluitende onderdelen voor dat venster ook weergegeven in andere vensters.

Opmerking:

Als aansluitende onderdelen zijn verborgen omdat Aansl. onderdelen op Geen is ingesteld in het dialoogvenster Aansluitend onderdeel eigenschappen , worden vergrotingen van aansluitende onderdelen niet weergegeven, zelfs niet als u deze variabele op TRUE instelt.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.