XS_​VISUALIZE_​VIEW_​IN_​FATHER_​VIEW_​ONLY

2019
Tekla Structures

XS_​VISUALIZE_​VIEW_​IN_​FATHER_​VIEW_​ONLY

Categorie

Tekening venster

Stel deze variabele in op TRUE als u de grenzen van het aanzicht van de doorsnede en het detail alleen wilt weergeven in het aanzicht waar het doorsnedelabel of het detaillabel zich bevindt. Als u deze variabele instelt op FALSE , worden de aanzichtgrenzen weergegeven in alle aanzichten waar dit mogelijk is en waar het kader in bepaalde mate binnen het aanzicht past. De standaardwaarde is TRUE.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.