Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​VIEW_​WIDTH

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​VIEW_​WIDTH

XS_​VIEW_​WIDTH

Stel de variabele in het bestand user.ini in dat zich bevindt in ..\Users\<user>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<version>\UserSettings.

Met deze variabele kunt u de standaardbreedte van modelvensters definiëren. Voer de waarde in pixels in.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen