XS_​VIEW_​POSITION_​X

2019

XS_​VIEW_​POSITION_​X

Categorie

Model venster

Met deze variabele kunt u de horizontale standaardpositie van vensters definiëren. De oorsprong bevindt zich in de linkerbovenhoek van Tekla Structures of het clientvenster. Voer de positie in pixels in. De standaardwaarde is 10.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.