Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​VALID_​CHARS_​FOR_​PART_​POSITION_​NUMBERS

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​VALID_​CHARS_​FOR_​PART_​POSITION_​NUMBERS

XS_​VALID_​CHARS_​FOR_​PART_​POSITION_​NUMBERS

Categorie

Nummering

Met deze optie kunt u de geldige tekens opgeven voor positienummers van onderdelen. Voer alle geldige letters in. Bijvoorbeeld ABEG. Standaard zijn de letters A - Z geldig.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen