Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_​TEMPLATE_​DIRECTORY

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​TEMPLATE_​DIRECTORY

XS_​TEMPLATE_​DIRECTORY

Categorie: Bestandslocaties

Wijst naar de map met template- ( *.tpl ) en lijstbestanden ( *.rpt ).

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

U kunt door puntkomma's gescheiden lijsten van mappaden gebruiken.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen