Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​SUPERSCRIPT_​USED_​IN_​DRAWING_​TEXTS

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​SUPERSCRIPT_​USED_​IN_​DRAWING_​TEXTS

XS_​SUPERSCRIPT_​USED_​IN_​DRAWING_​TEXTS

Categorie

Maatvoering

Stel de optie in op TRUE om de weergave van superscript in teksten in tekeningen in te schakelen en op FALSE om de weergave ervan uit te schakelen. De standaardwaarde is TRUE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen