Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​SUPERSCRIPT_​HEIGHT_​FACTOR

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​SUPERSCRIPT_​HEIGHT_​FACTOR

XS_​SUPERSCRIPT_​HEIGHT_​FACTOR

Categorie

Maatvoering: Algemeen

Met deze variabele kunt u de verschaalfactor instellen voor de teksthoogte in superscript dat in maatlijnen wordt gebruikt. De standaardwaarde is 0.7.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Voorbeelden

Nummer voorbeeld

De variabele is ingesteld op

0.7

1.5

0.5

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen