XS_​STORE_​MULTIPLE_​BAK_​FILES

2019

XS_​STORE_​MULTIPLE_​BAK_​FILES

Categorie

Bestandslocaties

Stel deze variabele op TRUE in om meerdere versies van de reservekopie van de modeldatabase op te slaan. De standaardwaarde is FALSE.

Telkens wanneer het model wordt opgeslagen, wordt een nieuwe kopie van het .bak -back-upbestand gemaakt. De naam van elk back-upbestand bevat de datum en de tijd waarop het bestand is gemaakt. Oude of overbodige bestanden moeten handmatig worden verwijderd.