Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​SINGLE_​PART_​EXTREMA

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​SINGLE_​PART_​EXTREMA

XS_​SINGLE_​PART_​EXTREMA

Categorie

Inclusief aangelaste onderdelen

Met deze variabele kunt u totaalmaten weergeven in onderdeel aanzichten die in merktekeningen zijn opgenomen. Voer een van de volgende waarden in:

  • 0 = Geen

  • 2 = Eenmalig

  • 3 = Alle

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen