Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​SINGLE_​NO_​RELATIVE_​SHAPE_​DIMENSIONS

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​SINGLE_​NO_​RELATIVE_​SHAPE_​DIMENSIONS

XS_​SINGLE_​NO_​RELATIVE_​SHAPE_​DIMENSIONS

Categorie

Maatvoering: onderdelen

Stel deze variabele in op TRUE (standaard) om ervoor te zorgen dat contourmaten hetzelfde zijn als het maatlijntype dat u selecteert. Als u dit niet wilt, stelt u deze in op FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen