Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​SINGLE_​DRAW_​PART_​AS

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​SINGLE_​DRAW_​PART_​AS

XS_​SINGLE_​DRAW_​PART_​AS

Categorie

Inclusief aangelaste onderdelen

Hiermee definieert u de wijze waarop onderdelen worden weergegeven in onderdeelvensters die zijn opgenomen in merktekeningen. U beschikt over de volgende opties:

  • 1 (standaard)solid

  • 4 werkplaats massief (opening van buizen)

  • 2 symboolformulier

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen