XS_​SHOW_​TEMPLATE_​LOG_​MESSAGES

2019

XS_​SHOW_​TEMPLATE_​LOG_​MESSAGES

Categorie

Templates & symbolen

Stel deze variabele in op TRUE om foutmeldingen betreffende template-attributen in het logbestand weer te geven. Stel deze in op FALSE om deze informatie te verbergen. Deze variabele wordt standaard ingesteld op FALSE.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.