Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_SHOW_SHADOW_FOR_ORTHO_IN_DX

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_SHOW_SHADOW_FOR_ORTHO_IN_DX

XS_SHOW_SHADOW_FOR_ORTHO_IN_DX

Categorie : Modelvenster

Gebruik deze variabele om in te stellen of schaduwen in de DirectX-renderingsvensters worden weergegeven wanneer de orthogonale modus is ingeschakeld. Schaduwen vallen in de perspectieve modus meer op dan in de orthogonale modus.

Deze variabele wordt standaard ingesteld op FALSE.

Als u de waarde wijzigt, moet u het venster opnieuw openen om de nieuwe waarde te activeren.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen