XS_​SHOW_​REVISION_​MARK_​ON_​DRAWING_​LIST

2019

XS_​SHOW_​REVISION_​MARK_​ON_​DRAWING_​LIST

Categorie : Tekeningeigenschappen

Stel deze variabele in op TRUE om Tekla Structures het Revisielabel in de Documentmanager te laten opnemen in plaats van het Revisienummer. De standaardwaarde is FALSE. Dit betekent dat het revisienummer wordt weergegeven.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.